76 aa
PONTOSSÁG, MEGBÍZHATÓSÁG, DISZKRÉCIÓ
ROSSZ AZ, AKI ROSSZRA GONDOL
A szolgáltatás részletei

                                                                                        


Alapjában véve egy ezermester nevű szolgáltatást nyújtunk újra gondolva a XXI. század igényeire alakítva. A FÉRJPÓTLÓ.HU összetett szolgáltatás nyújt szingli nők, férfi vagy férj nélkül maradt hölgyek számára. Férjjel rendelkező feleségek számára, akiknek a férje nem barkácsol és  a felmerülő technikai akadályok elhárításában nincs gyakorlatuk. Tehát ha olyan problémába ütköznek a mindennapi életük során, amikor jól jönne egy erős, ügyes kezű, kreatív, problémamegoldó férj, de éppen ilyen nincs a közelben, akkor segíthet a FÉRJPÓTLÓ.     Nincs egy férj, aki a villanykapcsolót kicseréli, aki a lapra szerelt bútort összeállítja, aki kiviszi vagy visszahozza a reptérről? Vagy lakberendezési tanács, ötlet kellene? Nincs egy férj, aki a füvet, sövényt levágja, megjavítja a kertkaput? Alkoholt fogyasztott de, nem szeretne így vezetni és nincs egy férj, aki biztonságban hazajuttatná? Számtalan területen tud segíteni a FÉRJPÓTLÓ.hu   Csak kérdezzen rá! Elérhetőségeinket az oldal tetején találja vagy lent, a kollégák lapján. HA EGY MUNKÁT ELVÉGZÜNK 20 PERC ALATT, AZ AZÉRT VAN, MIVEL ÉVEKET TANULTUK, GYAKOROLTUK HOGYAN CSINÁLJUK HATÉKONYAN. EZEKET AZ ÉVEKET KELL MEGFIZETNIE, NEM A 20 PERC MUNKÁT.                                                                                                        Csak magánszemélyeket tud kiszolgálni a férjpótló.hu ! 

             

                      

magyar_megyek_vakterkep5

Ahol megtalál minket

A férjpótló.hu csak felületet biztosít megjelenésre az ezermestereknek. Az elvégzett munkáért és minden egyéb iránt a munkát elvégző ezermestert terheli a felelősség! A szolgáltatásaink iránt fellépő egyre nagyobb igény és érdeklődés miatt próbáljuk az országban egyre több településen, megyében elérhetővé tenni a FÉRJPÓTLÓ.HU szolgáltatásainak minél bővebb skáláját. Szívesen fogadjuk partnerek csatlakozását a központi elérhetőségeink egyikén.

KÖZPONTI CÍM
Magyarország, Tatabánya
KÖZPONTI TELEFONSZÁM
+36 50 129 11 57
KÖZPONTI E-mail CÍM
ferjpotlo.hu@gmail.com, szabojanos345@gmail.com

Akik segíthetnek ha kell

Várjuk az ország minden területéről a jelentkezőket, akik szeretnének a csapathoz tartozni. Ezzel kapcsolatos kérdéseiket a ferjpotlo.hu@gmail.com email címre várjuk.

Tatabányán és vonzáskörzetében várom a szolgáltatások igénybevétele iránt érdeklődők megkeresését. Részletek a "Bővebben" felírat alatt olvasható.

received_286075753272624
SZABÓ JÁNOS Tatabánya 
+36 50 129 11 57
Bővebben

Paks és 50km-es környezetében bármi, ami a háztartásban elromlott, nem működik, csöpög, leesett vagy csak nincs aki meg csinálja. Részletek a "Bővebben" felírat alatt olvasható.

ferjpotlo_kep_1
NETRI ZSOLT Paks 
+36 20 31 39 131
Bővebben

Budapest egész területéről és 20 km-es vonzáskörzetéből várom a hívásokat ha ezermesterre van szüksége. Részletek a "Bővebben" felírat alatt olvasható.

Tibi1
SZILÁGYI TIBOR
SAJNOS MOST BETEG !!!
Budapest 
+36 30 
Bővebben

Budapest egész területéről és 20 km-es vonzáskörzetéből várom a hívásokat ha ezermesterre van szüksége. Részletek a "Bővebben" felírat alatt olvasható.

racz1
Rácz István Budapest
+36 30 50 29 262
Bővebben

Várunk az ország minden területéről jelentkezőket, akik szeretnének a csapathoz tartozni. Feltételekről bővebben telefonon vagy emailben.

team3
EZ A HELY AZ ÖNÉ ha szeretne csatlakozni 
a csapatunkhoz.
Bővebben

Bármilyen jellegű kérdését küldje el üzenetben vagy hívjon telefonon munkanapokon reggel 8 órától, délután 16 óráig. Eredménytelen hívás esetén visszahívjuk.   

                                                          A rejtett számmal történő bejövő hívásokat NEM TUDJUK FOGADNI !

Köszönjük ha ismerőseivel megosztja ezt az oldalt, hogy mások is tudjanak róla.
UGRÁS AZ OLDAL TETEJÉRE