76 aa
PONTOSSÁG, MEGBÍZHATÓSÁG, DISZKRÉCIÓ
ROSSZ AZ, AKI ROSSZRA GONDOL
A szolgáltatás részletei

                                                                                        


Alapjában véve egy ezermester nevű szolgáltatást nyújtunk újra gondolva a XXI. század igényeire alakítva. A FÉRJPÓTLÓ.HU összetett szolgáltatás nyújt szingli nők, férfi vagy férj nélkül maradt hölgyek számára. Férjjel rendelkező feleségek számára, akiknek a férje nem barkácsol és  a felmerülő technikai akadályok elhárításában nincs gyakorlatuk. Tehát ha olyan problémába ütköznek a mindennapi életük során, amikor jól jönne egy erős, ügyes kezű, kreatív, problémamegoldó férj, de éppen ilyen nincs a közelben, akkor segíthet a FÉRJPÓTLÓ.     Nincs egy férj, aki a villanykapcsolót kicseréli, aki a lapra szerelt bútort összeállítja, aki kiviszi vagy visszahozza a reptérről? Vagy lakberendezési tanács, ötlet kellene? Nincs egy férj, aki a füvet, sövényt levágja, megjavítja a kertkaput? Alkoholt fogyasztott de, nem szeretne így vezetni és nincs egy férj, aki biztonságban hazajuttatná? Számtalan területen tud segíteni a FÉRJPÓTLÓ.hu   Csak kérdezzen rá! Elérhetőségeinket az oldal tetején találja. HA EGY MUNKÁT ELVÉGZÜNK 20 PERC ALATT, AZ AZÉRT VAN, MIVEL ÉVEKET TANULTUK, GYAKOROLTUK HOGYAN CSINÁLJUK HATÉKONYAN. EZEKET AZ ÉVEKET KELL MEGFIZETNIE, NEM A 20 PERC MUNKÁT.                                                                                                                                           Cégek, iskolák és egyéb intézmények is kérhetik a szolgáltatások egy részét! 

             

                      

tatabánya

Ahol megtalál minket

A férjpótló központja Tatabányán található. A szolgáltatásaink iránt fellépő egyre nagyobb igény és érdeklődés miatt próbáljuk az országban egyre több településen, megyében elérhetővé tenni a FÉRJPÓTLÓ.HU szolgáltatásainak minél bővebb skáláját. Szívesen fogadjuk partnerek csatlakozását a központi elérhetőségeink egyikén.

CÍM
Magyarország, Tatabánya
KÖZPONTI TELEFONSZÁM
+36 50 129 11 57
Email CÍM
ferjpotlo.hu@gmail.com

Akik segíthetnek ha kell

Várjuk az ország minden területéről a jelentkezőket, akik szeretnének a csapathoz tartozni. Ezzel kapcsolatos kérdéseiket a ferjpotlo.hu@gmail.com email címre várjuk.

Tatabányán és vonzáskörzetében várom a szolgáltatások igénybevétele iránt érdeklődők megkeresését.

received_286075753272624
SZABÓ JÁNOS Tatabánya 
+36 50 129 11 57
Bővebben

A szoláltatásunk minden területén tudok segíteni. Megbízható, ügyes és diszkrét vagyok. Több éves gépjárművezetöi gyakorlat van mögöttem.

testimonial2
Ügyes Péter Budapest
+36 50 129 11 57
Bővebben

Várunk az ország minden területéről jelentkezőket, akik szeretnének a csapathoz tartozni. Feltételekről bővebben telefonon vagy emailben.

team3
EZ A HELY AZ ÖNÉ ha szeretne csatlakozni 
a csapatunkhoz.
Bővebben

A szolgáltatás bázisa Tatabányán található. Minden esetben kiszállási díjat számítunk fel. Tatabánya területén, fix 1500 Ft. Tatabányán kívül mindig egyedi elbírálás alapján kerülnek megállapításra a kiszállási díjak! Az esetleges parkolási költséget nem tartalmazza az összeg!  Az oda - vissza megtett út összege a számlázott díj.


Szolgáltatási díj,      óra/fő:

munkanap 8 és 16 óra között 8000 Ft - tól. A nem szokványos, nem hétköznapi helyszín függvényében változhat a díj!

 

Szolgáltatási díj,      óra/fő:

munkanap 16 és 20 óra között 13 000 Ft - tól. A nem szokványos, nem hétköznapi helyszín függvényében változhat a díj!

Szolgáltatási díj,      óra/fő:

munkanap 20 és 8 óra között 16 000 Ft - tól. A nem szokványos, nem hétköznapi helyszín függvényében változhat a díj!

Szolgáltatási díj,      óra/fő:

ünnep és pihenőnapon  20 000 Ft - tól. A nem szokványos, nem hétköznapi helyszín függvényében változhat a díj!    

                                                                              A vállalkozás  áfakulcs tekintetében alanyi adómentes ! 

Bármilyen jellegű kérdését küldje el üzenetben vagy hívjon telefonon munkanapokon reggel 8 órától, délután 16 óráig. Eredménytelen hívás esetén visszahívjuk.   

                                                          A rejtett számmal történő bejövő hívásokat NEM TUDJUK FOGADNI !

Köszönjük ha ismerőseivel megosztja ezt az oldalt, hogy mások is tudjanak róla.
UGRÁS AZ OLDAL TETEJÉRE