John Taylor DESIGN
123
John Taylor design
asztalok
A tudás önbizalmat ad...

Szabó János vagyok a John Taylor Design létrehozója, tulajdonosa. ELEGANCIA, MINŐSÉG, EGYEDISÉG

Design bútorok tervezésével és gyártásával is foglalkozom. Az új kollekcióm az " ÚJ ÉVEZRED ELEGANCIÁJA" címet kapta. Egy illető  miután megnézte a bútorokat azt mondta,  " Az emberiség még nem érett hozzá, hogy megértse ezeket a bútorokat"

A bútorkollekció tervezésénél elsődleges szempont volt, hogy megjelenésük elegáns, formavilága a megszokottól eltérő legyen. Olyan cél hajtott, hogy a bútorok ne csak funkciót töltsenek be, hanem látványosak is legyenek.A finoman kidolgozott hosszú ívű élek és a különböző formák harmonizálása a légies lábszerkezettel adja meg az asztalok és szekrények jellegzetességét. A szekrénytestek nem simulnak a falhoz, attól 5-7 cm-re helyezkednek el, így a szekrény és a fal távolsága lehetőséget-biztosit rejtett, egyedi hangulatvilágítás kialakításához, mely emeli a vizuális harmóniát. Megtekinthető a www.johntaylor-design.hu

A John Taylor Design név alatt, mára már  több vállalkozás is található, ami vagy viseli  a JTD nevet, vagy a John Taylor Design tervezte. Görgess tovább! 

www.johntaylor-design.hu
signature
Szabó János / John Taylor

Jonathan Borba

JTD slot car
slotcar2
Mi is az a SLOT CAR?

Egy vájatvezetéses autóversenypálya, mely a pályaelemekhez kapcsolódó és azon keresztül irányítható autókkal működik. Mi is az a JTD slot car? Egy JTD ( John Taylor-Design) által tervezett és épített, 1:43 méretarányú, valósághű környezetben elhelyezett hagyományos slot car. Részletgazdagságával növeli a versenyhangulatot és fokozza a versenyélményt.

 A JTD slot car terepasztalokon zajlott versenyek nemcsak a játékosok számára biztosítanak izgalmas és önfeledt szórakozást, de a nézők is elmerülhetnek az asztalok különböző témáiban, így a kellemes időtöltés mellett hasznos ismeretekre is szert tehetnek.


A JTD slot car asztalaink bérlését ajánljuk megnyitókra, nyílt napokra, családi eseményekre, születésnapra, baráti összejövetelekre, céges rendezvényekre, programokra. Autós témájú kiállítások és egyéb üzleti rendezvények érdekes, szórakoztató színfoltja lehet a JTD slot car asztalok megjelenése! Igényes megjelenésünk biztosítja a publikum figyelmének felhívását, szórakoztatását magas minőségben.

Lehetőség van egy vagy több asztal bérlésére is. Minimális bérlési idő 4 óra. Minden asztalhoz egy moderátor tartozik, aki kezeli, levezényli a versenyt, irányítja a játékot. Bővebben a www.jtdslotcar.com  oldalon tájékozódhat. A John Taylor Design név alatt mára már  több vállalkozás is található, ami vagy viseli  a JTD nevet, vagy a John Taylor Design tervezte. Bővebb információért olvasson tovább!                                    

www.jtdslotcar.com
Ezer meg egy
egyszer2
www.ezermegegy.hu
Elegancia, Minőség, Egyediség

Saját fotóból festményhatású kép, ajándéktárgy, fényképes hűtőmágnes, fényképes kulcstartó, dekorációs kellék, fajáték, kreatív kellék, egyedi oklevél, tanúsítvány, páraelszívó filter, ezer meg egy termék.

Születésnap, névnap, házassági évforduló, karácsony, ballagás és sorolhatnánk még azokat az eseményeket, amikor fontosnak érezzük, hogy meglepjük szeretteinket. Tisztában vagyunk vele, hogy ez sokszor komoly fejtörést okozó feladat, de amennyiben alaposan végig böngészi weboldalunkat, biztosak vagyunk benne, hogy megtalálja a tökéletes meglepetést.  Rendelésre más nyelven is elkészítjük a kiválasztott „Egyszer régen…”faplakettet. Ha nem találja történetét az „Egyszer régen…” faplakettek között, írjon  az ezermegegy.hu@gmail.com címre.

Adjunk értéket egymásnak! Díszes, egyedi készítésű fa plakettel értéket adunk egymásnak.Az Ezermegegy.hu oldalunkon különleges ajándékokat talál azoknak is, akiknek mindenük meg van.  Ha hirtelen nincs ötlete, mégis mivel lepje meg szeretteit, barátait, munkatársait, nálunk minden bizonnyal talál valami jó ötletet. Lehet ez az alkalom szenteste, Valentin nap, húsvét, születésnap, névnap, „elnézést” ajándék, vagy valamilyen évforduló, a meglepetés ás az öröm várhatólag biztosított.

Termékeink árának meghatározásakor gondoltunk azokra is, akik korlátozott anyagi lehetőséggel rendelkeznek.

www.ezermegegy.hu
John Taylor Web Design
6
Honlap tervezés, weboldal készítés

A reszponzív webdesign jelenleg is a legnépszerűbb tervezési metódus a weboldal készítés világában. A reszponzív webdesign-al tervezett weboldal  tökéletesen illeszkedik a különböző multimédiás eszközök (mobil, tablet, laptop, monitor, stb.) képernyőéhez, azok felbontásától függetlenül. Egyszerűbben, a reszponzív webdesign alapú weboldal képes alkalmazkodni minden képernyő mérethez, amire optimalizálva lett.

A technológia fejlődésének köszönhetően, napjaink tartalomfogyasztási szokásai drasztikusan megváltoztak. Az emberek nagy része már mobilról és tabletről böngészi az internetet, nem csak a számítógépe előtt ülve

 A reszponzív webdesign technológia segítségével készült üzleti reszponzív weboldal a legjobb megoldás lehet minden olyan cég vagy vállalat számára, ahol kiemelten fontos a különböző multimédiás, mobil eszközökön való jelenlét. Különleges ajánlatunkért látogassa meg a weboldalunkat! www.johntaylor-webdesign.huA John Taylor Design név alatt, mára már  több vállalkozás is található, ami vagy viseli  a JTD nevet, vagy a John Taylor Design tervezte. Bővebb információért olvasson tovább! 

www.designhonlap.hu
www.johntaylor-webdesign.hu
UGRÁS AZ OLDAL TETEJÉRE